15 maj, 2014 kl. 16:59 av

lasse-granqvist-140422

Lasse Granqvist kommenterade fyra VM-finaler i fotboll för SR innan han ifjol efter 25 år slutade för att ägna sig helt åt TV.

I sommar gör han sin första VM-final som TV-kommentator och han berättar om sina förberedelser inför avresan till Brasilien.
I nästa avsnitt träffar jag en av mina största fotbollsidoler Torbjörn Nilsson. Den 30/5 hör du honom berätta om busringningar med Glenn Hysén, varför han tackade nej till landslaget under så många år och självklart om hans minnen från UEFA-cupguldet 1982.

AVSNITTET SPONSRAS AV:
ad-ica-220ad-skandiamaklarna-220ad-helmia-220

5 Svara till “#2 Lasse Granqvist”

 1. Sofia Byström

  Tack för ett nytt ärligt avsnitt! Återigen en härlig intervju där gästen får tala till punkt och på ett skönt sätt bjuds in till att prata om de mysiga detaljerna!

  • Kent Gustafsson

   Tack Sofia!
   Ett avspänt samtal kring världens roligaste sport är just målet med podden, hoppas kommande avsnitt fortsätter att vara till belåtenhet!

 2. Ola Carlsson

  Jag kommer kanske att bli ansedd som ”jävig” eller för att vara ”part i målet” då jag är bekant med båda personerna. Måste dock säga att det var en mycket trevlig pratstund dessa båda emellan, ungefär lika lång som en halvlek.
  Lasse fick tillfälle att berätta om händelser från sin framgångsrika journalistkarriär och Kent ställde bra frågor som väl passade in i sammanhanget.
  Om ett betyg ska avges, måste jag citera min framlidne far som, när han var nöjd med något, använde ordet: Fantastiskt!
  Du har startat denna pod på absolut bästa sätt Kent, fortsätt så.