Dribbler är ett projekt som jag funderat länge på. Många podcasts finns med personer som diskuterar ett eller flera ämnen, men jag har saknat det fördjupade samtalet där man får tid att fördjupa sig och ställa de frågor man alltid tänkt att man skulle ha ställt om man fått möjlighet.

Det kan vara spelare eller före detta spelare, tränare, domare, journalister eller agenter.
Jag kommer att prata med de personer som jag själv är intresserad av att veta mer om.

Tack vare sponsorer som trott på och stöttat mig har jag nu kunnat förverkliga min idé. Ett stort tack till Karlstadföretagen
ICA supermarket spara på Våxnäs, Skandiamäklarna – den ledande kvalitetsmäklaren och Helmia bil, som möjliggjort arbetet.

Dribbler hade dock inte blivit av alls utan det stöd jag fått av Carl Magnus Segolson på Yollo! Design, som dels är en mycket god vän som svarar på alla mina tusen frågor, men också är grym på datorer och design. Ett stort tack också till familjen som stöttar en fotbollstok som får ägna sig åt ett riktigt drömprojekt, tack!

Bakom Dribbler finns jag, Kent Gustafsson född 1968, lärare sedan 19 år tillbaka med ett eget företag sedan tio år där jag främst jobbat med att kommentera fotboll och golf. Hemma i huset på Råtorp i Karlstad finns familjen bestående av sambo och tre barn.